fbpx

Hebo Groups bedste SEO bureau case

Selv om du ikke står på en side der er det største seo bureau så kan du stadig se de bedste seo bureau case, der har fået masser af seo hjælp gennem tiden.

SEO bureau lyder bare så hult, upersonligt og stort så bureau er ikke det ord “seo eksperten” kobler sammen med sig selv.

Hebo Group er en lille SEO virksomhed der har nogle få stabile kunder der ønsker en tæt og personlig kontakt med de mennesker der laver seo optimering på deres hjemmesider / webshops.

Det betyder at du bliver ikke en af mange SEO kunder. Du bliver VIP SEO kunde. Din hjemmeside / webshop er i fokus.

Her under kan du se nogle af de webshops og hjemmesider der har været i SEO Focus og du er velkommen til at kontakte hver og en af dem hvis du vil spørge ind til hvordan det er at have SEO ekspert som webmaster.

Bedste SEO bureau case

Flere af disse hjemmesider / webshops er stadig kunder hos Hebo Group eller Niipit. Siden opdateres løbende.

Hvis du har brug for hjælp til at opnå de samme resultater så er du velkommen til at bestille en uforpligtende snak

SEO-ekspert bureau case

Limfjordens køreskole 2023

Ny hjemmeside der blev lanceret i Januar 2023 – Her har været focus på tekster, brugervenlighed og at blive fundet på Google.

Efter blot 10 dage blev hjemmesiden indexeret af Google og fik sine første relevante søgeords placeringer. 

Efter 19 dage kom den første bestilling via hjemmesiden og få dage efter kom der flere. 

Når det handler om at få placeringer på Google så skal der være tekster med relevante ord der beskriver ydelsen / produktet, Samtidig skal siden være hastighedsoptimeret. Denne hjemmeside er et godt bevis på hvad der kan lade sig gøre hvis arbejdet bliver gjort ordentligt fra bunden.

SEO ekspert seo optimering

Siden er bygget om i juli 2023 af et andet firma. Hastigheden og placeringerne er ændret i negativ retning efter ombygningen.

Natureteam 2020 til 2022

Naturlighed for alle er focus has Natureteam. Her har SEO ekspert hjulpet med rådgivning, undervisning, strukturering og generel SEO optimering.

Samarbejdet har hart focus på øget synlighed på søgemaskinerne. Hele denne process har Heidi og Martin være aktive i under hele forløbet. Det har altid været vigtigt for ejerne at de selv har haft føling og fingerne med i maskinen. Dette samarbejde har være spændende og utrolig udviklende for alle parter.

I dag har Heidi og Martin selv ret godt styr på hvad de skal gøre og især ved de hvad de ikke skal gøre. Antallet af søgeord er vokset fra nogle få hundrede søgeord til 1800 søgeord. Mange af dem med gode placeringer der giver trafik til hjemmesiden.

Undervisning af SEO / case

Her i august 2023 findes hjemmesiden på over 5.000 søgeord

Østergaards Skov og Have 2019 til 2022

Denne webshop sælger havemaskiner i alle afskygninger. Det er lige fra den lille bitte plæneklipper til de helt store havetraktorer der koster over svimlende 50.000 kr.

Før SEO optimeringen startede kunne du ikke finde webshoppen på Google men efter blot 2 måneder lå flere maskiner på side 1 og efter blot 4-5 måneder kunne vi begynde at manipulerer med hvilke produkter der skulle ligge øverst på Google og hvilke der ikke behøvede at ligge øverst.

Med et udvalg på over 500 varer så er der noget at tage fat på og det er jo ikke dem alle sammen der behøver at ligge på side 1. 

Idag leverer shoppen til hele Danmark, året rundt.

SEO case ØE

Care4Pets Stort seo kursus i 2019

Karina var fast besluttet på at ville lære SEO optimering fra bunden. Hun havde brugt nok penge på at købe seo så nu ville hun lære det selv.

Der blev købt stort ind og Karina investerede i det helt store seo kursus og alle videoer, tekster og undervisning blev gennemført på 6 uger.

Herefter gik det store arbejde i gang. Hjemmesiden blev optimeret på alt fra søgeord til tekster, billeder og struktur.

I dag kan karina selv lave alt på hjemme siden og det giver pote. Søgeordene strømmer ind, sammen med kunderne. Nu bliver karinas shop nemlig fundet på Google på de rigtige søgeord.

SEO undervisning - Care4pets

Siden er taget ned og solgt i 2023.