SEO-ekspert logo

Hebo Groups bedste SEO bureau case

Selv om du ikke står på en side der er det største seo bureau så kan du stadig se de bedste seo bureau case, der har fået masser af seo hjælp gennem tiden.

SEO bureau lyder bare så hult, upersonligt og stort så bureau er ikke det ord “seo eksperten” kobler sammen med sig selv.

Hebo Group er en lille SEO virksomhed der har nogle få stabile kunder der ønsker en tæt og personlig kontakt med de mennesker der laver seo optimering på deres hjemmesider / webshops.

Det betyder at du bliver ikke en af mange SEO kunder. Du bliver VIP SEO kunde. Din hjemmeside / webshop er i fokus.

Her under kan du se nogle af de webshops og hjemmesider der har været i SEO Focus og du er velkommen til at kontakte hver og en af dem hvis du vil spørge ind til hvordan det er at have SEO ekspert som webmaster.

Bedste SEO bureau case

Flere af disse hjemmesider / webshops er stadig kunder hos Hebo Group eller Niipit. Siden opdateres løbende.

Hvis du har brug for hjælp til at opnå de samme resultater så er du velkommen til at bestille en uforpligtende snak

SEO-ekspert bureau case

Dette kan ske med din organiske trafik når du bruger det du lære af din SEO ekspert

I 2023 og 2024 har SEO-ekspert fået lov til at undervise en marketingchef i en pænt stor virksomhed. 

Virksomheden havde gemmen mange år brugt eksterne marketing bureauer men ville gerne trække opgaverne hjem og ind i huset.

Undervisningen startede helt fra bunden med de 5 stærke teknikker som SEO ekspert har udviklet, gennemtestet og benyttet de sidste mange år.

Da sidste fase blev sat ind og i undervisningen og arbejdet blev begyndt gik der kun ganske få uger før resultatet var tydeligt.

Vækst på 51 % svarende til Google annoncering for +32.000 pr måned.  Der skal ikke mange folk til at regne ud at når seo optimering bliver lavet korrekt så betaler det sig i stor stil. 

Tænk at 126 søgeord kan øge den organiske trafik med så meget. Mister du værdifuld trafik ?

Seo undervisning kan give stor vækst i organisk trafik
vækst på +32000 kr i organisk trafik
126 nye værdifulde søgeord
Anbefaling fra Købmand Hansens Feriehusudlejning

Behandler hjemmeside 2023

Michael havde brug for en ny hjemmeside. Han havde selv været i gang men valgte at holde sig til det han er god til. Michael valgte farver og emner og siden blev rettet til med nyt look og seo optimerede tekster og seo optimeret opbygning. 
Det var vigtigt at siden var nem at bruge for kunderne og de skulle nemt kunne bede om at blive kontaktet.

Efter siden var færdig overtog Michael selv arbejdet med siden og i dag bliver den fundet på relevante 46 søgeord, sidens helbred ligger på 90% ud af 100% der er mulig.

Limfjordens køreskole 2023

Ny hjemmeside der blev lanceret i Januar 2023 – Her har været focus på tekster, brugervenlighed og at blive fundet på Google.

Efter blot 10 dage blev hjemmesiden indexeret af Google og fik sine første relevante søgeords placeringer. 

Efter 19 dage kom den første bestilling via hjemmesiden og få dage efter kom der flere. 

Når det handler om at få placeringer på Google så skal der være tekster med relevante ord der beskriver ydelsen / produktet, Samtidig skal siden være hastighedsoptimeret. Denne hjemmeside er et godt bevis på hvad der kan lade sig gøre hvis arbejdet bliver gjort ordentligt fra bunden.

SEO ekspert seo optimering

Siden er bygget om i juli 2023 af et andet firma. Hastigheden og placeringerne er ændret i negativ retning efter ombygningen.

Natureteam 2020 til 2022

Naturlighed for alle er focus hos Natureteam. Her har SEO ekspert hjulpet med rådgivning, undervisning, strukturering og generel SEO optimering.

Samarbejdet har hart focus på øget synlighed på søgemaskinerne. Hele denne process har Heidi og Martin være aktive i under hele forløbet. Det har altid været vigtigt for ejerne at de selv har haft føling og fingerne med i maskinen. Dette samarbejde har være spændende og utrolig udviklende for alle parter.

I dag har Heidi og Martin selv ret godt styr på hvad de skal gøre og især ved de hvad de ikke skal gøre. Antallet af søgeord er vokset fra nogle få hundrede søgeord til 1800 søgeord. Mange af dem med gode placeringer der giver trafik til hjemmesiden.

Undervisning af SEO / case

Her i august 2023 findes hjemmesiden på over 5.000 søgeord

Natureteams fortsatte udvikling i 2024

SEO optimering udvikler sig over tid og Natureteam er et klassisk eksempel på hvordan det kan se ud når Google ligepludselig finder ud af at denne side er ekstremt god og løfter hjemmesiden højere op på Google og vælter relevant trafik ind på din side.

Da Googles store algoritme ændring blev rullet ud i foråret 2024 var det til stor fordel for netop Natureteam og den seo der var lavet på siden.

Natureteam søgeord i 2024
Google belønner natureteam med mere trafik i 2024

Østergaards Skov og Have 2019 til 2022

Denne webshop sælger havemaskiner i alle afskygninger. Det er lige fra den lille bitte plæneklipper til de helt store havetraktorer der koster over svimlende 50.000 kr.

Før SEO optimeringen startede kunne du ikke finde webshoppen på Google men efter blot 2 måneder lå flere maskiner på side 1 og efter blot 4-5 måneder kunne vi begynde at manipulerer med hvilke produkter der skulle ligge øverst på Google og hvilke der ikke behøvede at ligge øverst.

Med et udvalg på over 500 varer så er der noget at tage fat på og det er jo ikke dem alle sammen der behøver at ligge på side 1. 

Idag leverer shoppen til hele Danmark, året rundt.

SEO case ØE

Care4Pets Stort seo kursus i 2019

Karina var fast besluttet på at ville lære SEO optimering fra bunden. Hun havde brugt nok penge på at købe seo så nu ville hun lære det selv.

Der blev købt stort ind og Karina investerede i det helt store seo kursus og alle videoer, tekster og undervisning blev gennemført på 6 uger.

Herefter gik det store arbejde i gang. Hjemmesiden blev optimeret på alt fra søgeord til tekster, billeder og struktur.

I dag kan karina selv lave alt på hjemme siden og det giver pote. Søgeordene strømmer ind, sammen med kunderne. Nu bliver karinas shop nemlig fundet på Google på de rigtige søgeord.

SEO undervisning - Care4pets

Siden er taget ned og solgt i 2023.