fbpx

SEO kursus for begyndere

På et seo kursus for begyndere vil du lære hvad seo optimering er og hvordan du laver seo på din hjemmeside. Her er plads til dig der ikke ved noget om hvordan seo virker og hvad det er. Det er for dig der han arbejde på din egen hjemmeside og du laver allerede tekster og sætter billeder ind på hjemmesiden eller webshoppen.

Her er ingen skræmmende teknik fiduser. Her lære du hvordan du arbejder med dine overskrifter, tekster, billeder, søgeord og din interne struktur på siden.

Tag Online kursus i SEO optimering

Overvejer du at lære Søgemaskine optimering så find et kursus der passer til dig. Lær SEO optimering hvor og når det passer dig. Med et online SEO kursus kan du selv vælge hvornår du vil modtage undervisningen og du kan gense materialet lige så tit du vil.

SEO kurser for begyndere

Online seo kursus

5 online video moduler hvor du lære basis viden inden for SEO

 Online kursus
✅ Online fællesskab
✅ SEO værktøj

❌ Q & A om SEO
❌ Online workshop
❌ Skabeloner
❌ Focus plan
❌ 1 til 1 sparring
❌ Email support

Online seo klub Plus

5 online video moduler hvor du lære basis viden inden for SEO

 Online kursus
✅ Online fællesskab
✅ SEO værktøj
✅  
Q & A om SEO
✅  Online workshop
✅  Skabeloner
✅  Focus plan Basis

❌ 1 til 1 sparring
❌ Email support

Online seo klub Plus 1 til 1

5 online video moduler hvor du lære basis viden inden for SEO

✅ Online kursus
✅ Online fællesskab
✅ SEO værktøj
✅  
Q & A om SEO
✅  Online workshop
✅  Skabeloner
✅  Focus plan Udvidet
✅  1 til 1 sparring 6 x pr md
✅  Email support

Opgradering = Refundering Garanti

OPGRADERING af seo kurset 

inden for 12 måneder.

Hvis du bliver bidt af SEO optimering og vil lære mere SEO så du kan nørde endnu længere ned så får du refunderet Online kursets værdi på 5.000 kr. + moms.
Opgraderingen skal ske senest 12 måneder efter du køber et af ovenstående kurser.

Lær at tiltrække kunder på et seo kursus

Hvis du vil bruge google til at tiltrække nye kunder til butikken så kan et seo kursus lære dig hvordan. 

Her behøver du ikke kende en masse smarte ord. Bare du allerede har ok styr på din hjemmeside og kan finde ud af at arbejde på bagsiden af din webshoppen eller hjemmeside så er kurset noget for dig.

SEO kurset der rykker din forretning

Hvis du er forvirret og træt af at bruge penge på betalte annoncer så er seo kurset vejen frem. Med en lille investering og 2-5 timers seo arbejde pr uge så vil du hurtigt tjene dine investering igen. 

SEO kurset er gennemtestet og bygger på min egne erfaringer gemmen de sidste 10 år inden for seo arbejde. 

Når en ny kunde startes op så følger mit team dette kursus og gennemgår kundens hjemmeside ud fra de 5 ting du kan lære på dette SEO-kursus

Undervisningen er på dansk og du bliver vist rundt i wordpress systemet. Du kan sagtens bruge teknikkerne selv om du har din hjemmeside i andre systemer. Teknikkerne er de samme uanset hvad din hjemmeside er bygget i.

Teknikken du lære har skaffet alle mine kunder flere besøgende til deres hjemmesider og webshops. 

Hvis du går ud og arbejder med SEO ud fra disse teknikker så vil du være foran dine konkurrenter da mange ikke udføre dette som du kan lære her.

Hvad lære du på et SEO-kursus?

På et SEO-kursus vil du lære hvad SEO arbejde er, hvorfor det er vigtigt og hvordan Google virker.
Du vil lære om søgeordsanalyse, hvordan du vælger de rigtige søgeord, hvordan bruger du de forskellige værktøjer, der kan hjælpe med at finde de rigtige søgeord. Der findes flere forskellige, men f.eks. Googles Keyword Planner eller Morningscore er gode værktøjer (SEO tools), til at fortælle dig om folks søgeadfærd og de søgeord som folk bruger. Der skelnes imellem to typer søgeord, Korte søgeord (1-2 ord) og lange søgeord (flere ord/ lang sætning). Korte søgeord er typisk i overskriften og lange søgeord er i teksten. Når du har fundet dine søgeord, kan du komme igang med at arbejde på dine sider, så du kan gøre Googles algoritmer glade og dermed hæve din klikrate.

Du vil også lære er at bruge den rigtige titler og hvordan du laver en fængende metabeskrivelser. Titel og metabeskrivelse er det der vises i søgemaskinens organiske søgeresultat. Begge er utrolig vigtige for Google, men er også med til at vække kundens interesse, så de også klikker videre på søgeresultatet.

Et seo kursus vil også give dig viden omkring overskrifter, kaldet header tags, der er en vigtig del af din sides opbygningen. Det er overskrifterne Google kigger på når din side bliver crawlet. “Header tags” er de over- og underoverskrifter som du vil give teksterne på dine sider. I SEO Sprog kaldes de H1, H2, H3 osv. Ved hjælp af disse over-og underoverskrifter fortæller du Google hvilke elementer der er vigtigst. Det er ligeledes med til at gøre tekste overskuelig for læseren. Der er nogle helt faste regler for brugen som også vil blive gennemgået på kurset.

Interne links er også en del af on-site SEO. Du kan bruge de interne links til at linke til andre sider på din hjemmeside/webshop. Interne link er en fordel både for søgemaskinen såvel som for brugervenligheden. Når du tilføjer interne links på over-og undersider, kan søgemaskinen forstå den opbygning du har lavet, og det gør det letter for søgemaskinen at navigere rundt. Jo lettere det er, jo flere point får du. Samtidig giver det dig også mulighed for at vise andre produkter til dine kunder. Måske de finder noget de ikke vidste de havde brug for.

En hjemmeside er ofte fyldt med en masse billeder, og det kan være en rigtig stor fordel, men et billede skal have det navn, som passer til det som billedet viser. Det kaldes Image Alt Tekst. Det er ikke kun for kundernes skyld, men Google læser den tekst som beskriver billedet, og er der ingen tekst, giver billedet ingen SEO værdi – det vil da være ærgerligt. Så brug lidt krudt på at give billedet en tekst – det giver point på SEO skalaen.

Rigtig mange mennesker bruger deres mobiltelefon eller tablet til at søge og shoppe på nettet. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside ser godt ud på både mobilen og tabletten. Dit design skal derfor kunne tilpasses forskellige skærme, uden at det går ud over brugervenligheden – det skal være responsivt og let at tilgå, ellers hopper kunden videre til en anden webside

En af de vigtige ting på din side og som Google helt sikkert kigger på, er sidens hastighed. I en travl hverdag, er der ikke tid til at bruge flere minutter på at siden oploades. Du har sikkert selv prøvet en hjemmeside, der er så langsom, at du opgiver at søge mere på den, og vælger en anden i stedet. Derfor er hastigheden noget der skal være iorden. Du kan tjekke hastigheden på din hjemmeside på PageSpeed Insights

Når du har optimeret din hjemmeside eller webshop, så skal du væbne dig med lidt tålmodighed. SEO er ikke et vidundermiddel, der giver resultater med det samme, men har du gjort det rigtige, så kan det faktisk skabe mirakler. Ofte går der en måned inden du kan begynde at se resultater af din indsats, men så rykker det også. Jo mere søgemaskineoptimeret dine sider er, jo højere rykker du op i søgeresultaterne. Det giver flere besøgende og flere besøgende giver ofte også højere konverteringsrate – så på med vanten og kom i gang med at lære SEO, det er en god investering i din virksomhed. Et SEO kursus gør dig i stand til, løbende at vedligeholde dit website og dermed spare din virksomhed for yderlige omkostninger til SEO konsulenter.
SEO er med til at sikre din fremtidige online placering, hvorimod betalte annoncer kun sikre dig en god placering så længe du betaler for dem.