SEO-ekspert logo

Om din SEO ekspert

Der er meget at sige om din SEO ekspert og derfor er denne side i konstant opdatering.

Teamet er selvlært og har arbejdet med søgemaskineoptimering gennem rigtig mange år. Der har både været gode tider og dårlige tider. Da Jeg startede med at interesserer mig for det der SEO noget var der ingen der ville lære fra sig eller fortælle hvad jeg skulle gøre. Derfor skulle jeg selv ud og lære det hele.

Jeg kan ikke sige at jeg skulle lære det fra bunden for jeg lærte i den rækkefølge som jeg selv kunne finde ud af. Jeg måtte prøve mig frem og se hvad der virkede og hvad der ikke virkede. I dag her over 10 år efter jeg loggede ind på den første hjemmeside så er det hele blevet meget nemmere for alle.

Mange vil gerne arbejde med SEO og endnu flere tilbyder at optimerer hjemmesider til søgemaskinerne. Det er langt fra alle der ved hvad de laver. Heldigvis er det er kæmpe marked og der er plads til alle. Min erfaring har gjort at jeg kan lære andre at gøre det jeg gør så vi sammen kan forbedre hjemmesidernes placeringer i Google.

Det gør vi for at mindske vores Co2-Aftryk

I dagligdagen tænker vi meget over hvad vi kan gøre for at sparer på strømmen og hvad vi kan gøre for at undgå at bruge papir og vand unødigt, samt hvordan vi kan genbruge så mange ting som muligt.

Vi vil gerne være med til at hjælp planeten så den kan holde i mange år endnu. Det kan vi kun gøre hvis vi tænker os om i alt hvad vi gør.

CO2-AFTRYK
  • Derfor oplades alle vores devises op om natten.
  • Vi afholder så mange af vores møder online som muligt frem for at køre ud og mødes fysisk.
  • Vores opvaskemaskine startes først kl 24.00 og vasker på øko program.
  • Vi gør alt hvad vi kan for ikke at bruge papir i vores arbejde. Hvis vi bruger papir så skriver vi i notesbøger og på begge sider.
  • Alt hvad vi har af affald sorteres eller afleveres på genbrugsstationen.
  • Ting der er for gode til at blive smidt ud får en ny ejer der kan bruge vores ting.