SEO-ekspert logo

Slip for SEO arbejde

Vil du bruge din tid der hvor du er bedst og slippe for SEO arbejde?

Bestil SEO-ekspert.dk til at lave seo optimering på din hjemmeside eller webshop hvis du vil have resultater der skaffer trafik og kunder.

SEO blevet en uundværlig del af enhver virksomheds marketingstrategi. Mens fagfolk arbejder mod at opnå optimale søgeresultater, kan områder, kræve særlig opmærksomhed. Et område der kan opstå fejl i er, når du foretager ændringer i indholdet eller strukturen på en hjemmeside i forsøget på at forbedre dens placering i søgeresultaterne.

Gør det arbejde du er god til

Du skal gøre det arbejde du er god til. Mange lader også en revisor om at lave regnskaber og en advokat om at lave kontrakter.

Hvis du allerede nu ved at du kan tjene flere penge i din forretning ved at gøre det du er god til, så glem alt om at arbejde med seo optimering. 

SEO-ekspert tager nogle få kunder ind hver år der får optimeret deres hjemmeside eller webshop til bedre placeringer i søgeresultaterne. Ofte viser det sig at være en god investering at du passer din virksomhed og SEO-ekspert passer din online profil.

Er du træt af kontor arbejde

SEO BUDGET

Her under kan du se eksempler på seo arbejde der kan tilpasses dit seo budget.
Bestil seo optimering ud fra dit seo budget.
Du kan altid op og ned graderer med 1 måneds varsel.

Samarbejde
kr 1600 pr. måned
 • SEO værktøj
 • Live chat 1 time
  hver uge
 • Online SEO kursus
 • Workshop område
Budget
kr 2500
pr. måned
 • 1 artikel +999 ord
 • 2 ekstern link
 • Søgeords forslag
 • Email rapport
Slap af
kr 5000 pr. måned
 • Søgeords opbygning
 • Gennemgang af overskrifter, tekst på +3 url pr måned.
 • Intern strukturering
 • 1 måneds møde

Alle priser tillægges 25% moms.

Slip for SEO arbejde og lav det du er bedst til. Hyr en der ved hvad din hjemmeside har behov for. På den måde kan du holde focus på det din hjemmeside og virksomhed har mest behov for så du kan vækste synligheden og omsætningen.

At arbejde med søgemaskineoptimering kræver tid og indsigt.

SEO er det tekniske fundament på din hjemmeside. Når du skal arbejde med søgemaskineoptimering kræver det tid, viden og indsigt i forskellige teknikker og brancher. Ofter vælger “SEO eksperter” at tage mange kunder ind fra den samme branche da de kender marked. Dette kan lette deres eget arbejde men desværre betyder det at deres kunder kæmper om de samme pladser på Google. Her hos SEO-ekspert.dk er du den eneste inden for din branche. Sagt på den måde at du vil være den eneste automekaninger, den eneste blomsterbutik, eller den eneste advokat der får lavet SEO optimering hos os.

Seo eksperten har været i gamet i en del år ( +10 år ) så er der meget viden og mange værktøjer i vidensbanken der godt kan stamme fra tidligere kunder, lige fra malere, plakatbutikker til kunstnere. Derfor vil du faktisk få stor glæde af at få del i den viden der er indsamlet gennem flere kunder og års arbejde.

Hvad er SEO arbejde

SEO arbejde er når du sidder og arbejder med din hjemmeside og eksempelvis skriver en blog artikel. SEO betyder søgemaskine optimering. En søgemaskine kan være alt fra Google, Youtube, Bing, Wikipedia eller andre steder på nettet hvor du kan søge efter viden og varer. Sidder du og tænker – hvad er seo-optimering så helt nøjagtigt? Det er når du indretter din hjemmeside med eksempel ord, billeder, videoer som folk leder efter på søgemaskinerne. 

On-page søgemaskineoptimering er en vigtig del af at forbedre en hjemmesides synlighed på internettet. Det inkluderer alle opgaver, der skal udføres på selve hjemmesiden for at øge dens evne til at blive fundet af søgemaskinerne. Der er to typer af on-page søgemaskineoptimering: teknisk og redaktionel.

Den tekniske del fokuserer på at sikre, at hjemmesiden er kodet korrekt og er nemt læsbar for søgemaskinerne. Dette omfatter optimering af metadata, korrekt URL-struktur, fejlrettelser, hastighedsoptimering og meget mere.

Den redaktionelle del fokuserer primært på det indhold, der fremvises på hjemmesiden. Dette inkluderer søgeordsoptimering, kvaliteten af indholdet, brugervenlighed og en passende brug af interne links. On-page søgemaskineoptimering er nødvendigt for at rangere højt i søgeresultaterne, og en god balance mellem teknisk og redaktionel optimering er afgørende for en vellykket optimering af en hjemmeside.

Hvordan arbejder man med SEO?

Når man skal arbejde med seo er det vigtig at gå struktureret frem. Der er lige så mange meninger omhvordan man arbejder med seo som der er seo folk. Men det logiske er at få hjemmesiden til at hænge samme.

Det handler både om søgeord, også kaldet Keywords og det handler om tekster, overskrifter, billeder, intern og ekstern struktur, hastighed, brugervenlighed og en hulens masse logik.

“Hvorfor seo arbejde er vigtig” spørger mange om. I bund og grund så kan man bare købe annoncer hos Google så behøver man ikke tænke på at lave optimering på hjemmesiden. Men så nemt er det faktisk ikke. Hvis du køber Google ads så kommer du ind i et auktions system. Flere andre har nemlig også valgt at købe annoncer.

Uanset hvor meget du vil betale for et klik, så vælger Google stadig den annoncør der har det som kunden efterspørger og den hjemmeside der er optimeret bedst og som vil betale mest. Derfor hjælper det ikke “Bare” at sige til Google at du vil betale mest selv om din hjemmeside stinker.

Kan man selv lave SEO og hvad er teknisk seo?

Det korte svar er JA du kan godt selv lave dit seo arbejde og den tekniske seo. Du skal blot vide hvad du skal lave. At optimerer en hjemmeside til søgemaskinerne kræver i bund og grund “bare” viden om hvad søgemaskinerne kigger på. Der er ifølge google ca 500 ting algoritmen vurderes hjemmesiden på og du kan selv påvirke 150-200 ting. Resten ved vi ikke så meget om da Google holder kortene tæt og ikke afslører alt.

Der er nogle basis seo ting du selv kan lave hvis bare du får træning i det. Basis seo kan du lære på seo optimering for begyndere – kursus Med et online kursus i seo optimering så kan du komme i gang med din søgemaskine optimering selv.

Med et seo teknisk kursus får du indsigt i de 5 grundliggende teknikker der kan udføres af alle der vil lave seo arbejde på deres hjemmeside eller webshop.

Teknisk seo dækker over mange fine ord men der er også en del tekniske ord der dækker over noget så simpelt som en “Overskrift 1” Google læser kode sprog og der kaldes en “overskrift 1” for H1 så når google inspicerer in hjemmeside så kigger algoritmen efter H-tag der er skrevet i koden med H1. I dag skal du slet ikke tænke over koden da wordpress og elementor pro har fikset det tekniske for dig.