SEO-ekspert logo

STOP SPAM i kontakt formular

kr. 600,00

+ moms

Denne varer er for dig der vil stoppe spam der kommer gennem din kontakt formular.

Du vil også gerne være GDPR complient og undgå udenlandske værktøjer der kan suge informationer ud af din hjemmeside.

Denne ydelse bliver udført af Danskere i Danmark.

Husk at skrive hvilken hjemmeside det drejer sig om. Vi kontakter dig inden for 2 hverdage.

Mindst 1 gang hver måned logger Hebo Group ind på din hjemmeside for at begrænse spammere der sidder og udfylder din kontakt formular med unødige informationer.

Lad ikke spammer vinde over dig.

I værste fald får du klikket på et link i sådan en henvendelse så spammerne har mulighed for at overtage din hjemmeside / din pc og derefter kan de lave meget skade.

Hebo Group har udviklet en teknik der kan stoppe mindst 90% af de spam henvendelser du modtager. Teknikken er så vidt vi ved ikke brugt af andre på det Danske marked.

Google har et værktøj der kan gå ind og blokerer for spammere men efter som Google får flere og flere tæsk i forhold til GDPR så har vi valgt at finde på en anden løsning.

For at vi kan holde din hjemmeside opdateret med nye spammere så logger vi ind på din hjemmeside mindst 1 gang pr måned og rydder op i de spammer der har været forbi og vi sikre at de ikke kommer forbi igen. Dette tager mellem 10 min og flere timer.

For et fast gebyr kan du hyre vores Danske team til at løse opgaven. Ud fra hvor lang tid det kan tage at rydde op så er vores gebyr en dråbe i havet.

Når du tilmelder dig denne service så er prisen fast de næste 12 måneder men vi kan ikke love at prisen holder sig lige så lav de næste 12 måneder. Men hvis prisen stiger så får du en mail ud om det så du har mulighed for at opsige aftalen til næste periode.

Hebo Group ApS har ejerskabet over teknikken og det vi gør på din side. Derfor må dette ikke deles med andre eller på andre hjemmesider / webshops der er tilmeldt her.